Bloggen

Upptäck Sidney i Australien

Med en uppsjö av historiska sevärdheter och spännande aktiviteter för besökare erbjuder Sidney något för alla. Staden har varit känd som ”Paris i norr” och är känd för sitt rika kulturarv och rika historia. Att resa till Sidney kan vara en fascinerande upplevelse för besökare, särskilt med sina många destinationer att välja mellan. Sidney har också i en vandrings- och cykelled. Detta område av landet är perfekt för att njuta av utomhus, oavsett om du är i sport eller helt enkelt vill komma bort från allt.

Besökare som vill komma undan och ha en lyxigare vistelse kommer att vara nöjda med  hotell utbudet  i Sidney. Embassy Suites by Hilton Sidney är ett av de finaste boendet. Med hänsyn till den kostnadsfria frukosten varje vecka anses Embassy Suites Sidney by Hilton Sidney vara en av de bästa i Sidney.

Smaka på den australiska maten

Besökare kan hitta en restaurang i centrum som tilltalar dem när de bor i Sidney. När det gäller att komma bort från allt, är omgivningen av Sidney en underbar plats att gå för att njuta av kulturen och roligt sidney. Några av de stora matställena i Sidney inkluderar The Place på Broadway, Lenox Tap Room och The Tuck Shop. Även i Sidney, kanske du också vill besöka de olika teatrarna i området som Polaris Theatre, Princess Theatre och Kingston Theater.

Båtturer i Sidney är också bra sätt att komma bort från allt. Det finns gott om båtuthyrning nära Sidneys strandlinjer. På andra platser finns South Park Cove, Kirkwood Marina och Grand Lake Marina.

När det gäller shopping är ingen shoppingtur komplett utan att besöka Sidneys svarta guld. Alexander byggnaden är en berömd tegeltillverkare som ståtar med vackra fönster och golv i konstglas. Det finns också några andra skyltfönster som visar antikviteter och samlarobjekt. Känd som Sidneys juvel, överväger Alexander-byggnaden en av de mest spektakulära byggnaderna i området.

Det är lätt att hitta reseföretag som erbjuder tjänster för turister som vill njuta av Sidney, Australien. De flesta av dessa tjänster erbjuder paket som tar dig till Sidney, för din nästa semester. Logi och biljetter kan ordnas av de flesta flygbolag som flyger till Sidney och erbjuder gratis uppgraderingar. Semesterfirare kommer att vara glada att veta att alla större städer i Kanada erbjuder gratis parkering och flygplatstransfer också.

Detta är en bra sida om resor reseda.se.