Bloggen

Yoga – egentid på mattan

Vem är det som tränar hälsoyoga? Det är ett yogasystem som är utformat för att fungera för hela kroppen och sinnet. Den är baserad på de gamla, sand- eller posesystemsom användes av de gamla , på senare tid modifierat och applicerat på den moderna dagen.

Problemet med de flesta typer av motion, oavsett om konditionsträning eller styrketräning, är att de bara riktar specifika muskler. När du tränar hälsoyoga, men du använder en typ av yoga där du ska använda hela kroppen och en annan du kommer att använda mer än en muskelgrupp. Du kommer att använda dina magmuskler, du kommer att använda låren, och du kommer att använda dina armar.

I arbetet med hälsoyoga, vad du kommer att göra är att utnyttja kroppen, vilket är vad yoga är. Det finns mycket få olika poser i yoga. Det viktigaste att tänka på är att var och en av dessa utgör kommer att rikta ett visst område av kroppen. För att träna hälsa med yoga, måste du använda alla dina muskler, inte bara ett fåtal utvalda.

Till exempel, om du vill bygga dina magmuskler, kan du göra olika typer av crunches, sitta ups, och liknande. Men om du vill räkna ut din abs hälsa yoga, kommer du att göra olika typer av asanas att arbeta hela buken.

Lär känna kroppens olika muskler

Nu kan du fråga dig själv, vad kommer det att ta att lära sig alla dessa olika delar av kroppen. Många börjar genom de gamla yoga övningarna. De förstår inte hur man gör dem på rätt sätt eller de förstår inte hur man ändrar dem till sin nya ålder syfte.

Träna yoga handlar egentligen inte om ändringar, utan snarare handlar det om rörelse. När du börjar lära dig de olika yogapositionerna , kommer du att kunna göra en mängd olika typer av rörelser. Till exempel kan du använda kroppen som en språngbräda när du gör poser som berg pose, kan också använda sträckan av ryggen eller sträckan av skinkorna för att fokusera kroppen i en annan riktning än den kan användas för att.

Du kan också använda yoga i allmänna termer, snarare än att gå fram och tillbaka. Den gemensamma förståelsen är att du vill skapa fysisk stress och då vill du låta kroppen återhämta sig från denna stress, utan att ge det för mycket av en utmaning.

Så nu vet du att träna hälsa yoga handlar inte om att hantera en hel del fysiska krav, men det handlar om att skapa mental stress och sedan låta kroppen återhämta sig från den stressen. Detta är hur du kommer att kunna börja träna hälsa yoga. Börja långsamt och sedan gå därifrån.

För mer information om hälsa och träning besöka denna sida.