Bloggar

Uppstartsbloggen

Det är inte alltid det lättaste att vara sin egen, eller att starta upp sitt eget företag. Många frågor finns som kräver ställningstagande, framförallt i början men även senare under företagets livslängd. Fördelarna är att du får möjlighet att styra och forma ditt yrkesliv helt på egen hand och efter det som just du tycker är viktigt. Även om det krävs mycket arbete för att ta sig dit.

Hur bekvämt är det inte att kunna sitta i lugnt och ro vid datorn och beställa hem precis det man vill ha, vare sig det gäller teknologiska prylar eller matvaror, kläder, heminredning eller presentartiklar. Tiden då vi sprang runt på stan och trängdes med folkmassorna är över, näthandelns tid är här! Nu kan man till och med online-chatta med nätbutikens personal som sitter tillgängliga för din service via nätet, under kontorstider och vissa fall dygnet runt.

För den som vill sätta upp sin första hemsida finns det en hel del olika valmöjligheter. Att skriva en sida från grunden är i dagsläget relativt ovanligt utan man förlitar sig i allt större utsträckning på färdiga CMS. Det mest utbredda sådana är WordPress även om det också finns alternativa lösningar på detta. En av fördelarna med att använda ett stabilt CMS är att man inte behöver kunna någonting om programmering.