Bloggen

Tvätta barnens kläder

Vi vet alla glädjen i att köpa barnkläder, men hur är det med stanken? Det kan väl inte vara så illa? Vi måste sluta tro att vi måste tänka som om dessa vore våra egna barn. Det finns många föräldrar som känner att de hjälper sina egna barn när de köper barnkläder för dem. Deras barn bär de kläderna, trots allt. Det är i själva verket inte så lätt att göra detta. Det är nästan omöjligt att tänka som en förälder och köpa sina barns kläder. När de går och handlar vill de ha kläder till sig själva, men när det gäller att köpa kläder till sina barn känner de att de behöver vara lite mer försiktiga.

Jag vill uppmana alla som har ett litet barn att förstå storleken på kläder. Barn bör aldrig lämnas utanför processen. Det är inte bara en fråga om hur många kläder du har på armen, men också vad utseendet är för var och en. Tänk bara hur du känner när du går in i en butik och alla barnens kläder är staplade tillsammans och ser extremt smutsiga. Vad säger det här om barnet, och känner du dig säker på att du vet hur hon eller han kommer att få? Känner du dig säker på att du vet rätt saker för att se till att de kläder du väljer är lämplig?

Involvera barnet i påklädningen

När de kommer hem från skolan, märker du att barnet bär smutsiga t-shirt håller skylla det andra barnet för att bära den. Du känner dig inte bekväm med att berätta för barnet varför det andra barnet fick bära den, eftersom det får dig att känna dig smutsig själv. Du bryr dig inte om barnet var riktigt smutsigt, men du känner dig obekväm att säga något till barnet. Mamman känner sig mycket skyldig över barnets beteende, vilket bara gör det värre.

Om du märkte ditt barn agerar så här, då måste du vidta åtgärder. Många saker kan orsaka dåliga känslor. Om du märker att barnet har kallat sitt barn ett namn, så kanske du borde sätta stopp för det. Om du märker att barnet inte kommer överens med andra barn i skolan, kan du behöva ordna lite familjetid.

När du har övervägt hela frågan om vad man ska göra med smutsiga kläder, då måste du bestämma vad du ska göra med smutsiga kläder. Det finns så många saker som kan orsaka obehag. Om du är i en situation där du har ett val, måste du börja göra rätt val idag.

Detta är en bra sida babyjunior.se om barnkläder.